"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Heleneholms Sportklubb
Fotbollsförening sedan 1919

Välkommen till Heleneholms SK!

Välkommen till Heleneholms SK

 

Heleneholms SK är Malmös varmaste fotbollsklubb, med fokus på utveckling, nätverkande och med målet att ge barn och vuxna en meningsfull idrottssysselsättning. Under 2024 spelar vårat herr i division 4 och vårt damlag i samma serie! Vi är en snabbt växande förening där alla pojkar och flickor är välkomna att träna fotboll. 

 

Vill du bli medlem i Heleneholms SK?  
Klicka på knappen "Börja Spela" här på hemsidan.
Heleneholms SK 1 - 3 Kvarnby IK
2024-04-06 17:03

Det blev förlust i seriepremiären för Heleneholms SK.

 

Efter en jämn första kvart började Heleneholm ta över matchen och belönades med en straff i 42 minuten. Walid Shams steppade upp och placerade in bollen kyligt bakom Kevin Alin.

 

3 minuter senare, strax innan domaren blåser för halvtidsvila får Kvarnby en frispark en bra bit utanför straffområdet. Bollen slås in och skarvas vidare mot mål av Markus Strand för 1 - 1. Direkt efter blåser domaren av för paus.

 

Efter omstarten var det jämnt och matchen stod och vägde fram till att David Thörnqvist placerar in bollen i bortre krysset från en kontring och 1 - 2 Kvarnby i min 56.

 

Heleneholm försöker och flyttar upp positionerna mer och mer medan Kvarnby satsade på kontringar resterande del av matchen. Detta lönades sig till slut med ett friläge för Johan Wretling som kyligt satte spiken i kistan strax innan domaren blåste av för full tid. Matchen slutar 1 - 3 till Kvarnby.

 

Nästa match är borta mot Malmö City på lördag med matchstart kl 13:00. Vi ses då!

Följ med oss
2024-04-02 10:39

Ny säsong betyder nya utmaningar, speciellt om man tagit steget upp från div 5 till div 4.


Följ gärna med våra herrar under 2024, ett år som kommer bjuda på många spännande utmaningar men även ett år som kommer förhoppningsvis ge oss mycket att vara glada över. 

In och följ oss på Instagram och Min Fotboll! 

Uppdatering från damlaget: Obesegrade i träningsmatcherna – och inga insläppta mål.
2024-03-24 17:24

Efter ett kortare vinteruppehåll har damlaget börjat träna måndags- och onsdagskvällar och öppnat upp till provspel – vilket resulterat i en hel del tillskott i truppen. Vi är otroligt glada över alla nyförvärv som tillför väldigt mycket kompetens till laget, positiva energier och kompletterar oss som ett lag med bredd och styrkor på många positioner. 

För att spela ihop den nya truppen var tre träningsmatcher inbokade – tyvärr avbokade Trelleborg den första, men för två veckor sedan var det dags att ta emot Torns IF. Vi var ca 20 spelare totalt så vi hade möjlighet att testa några spelare på olika positioner, för att spika dessa längre fram. Vi hade hög possession tidigt men hade lite väl svårt att komma till avslut då vi slog nån passning för mycket i motståndarnas golden zone. Efter att ha snackat ihop oss i halvtid kom vi ut med lite mer distinkt och aggressivt spel, vilket resulterade i tre snabba mål inom 15 minuter – 3-0 blev också slutresultatet.

Idag söndag var det dags för träningsmatch mot ett nyfusionerat lag – Svedala/Skabersjö. Tyvärr hade de svårt att få ihop full trupp och kom till Heleneholms IP med endast nio spelare, vilket gjorde att vi fick tänka om lite då vi gärna ville fortsätta träna på vår 11-mannauppställning. Det bestämdes att vi skulle låna ut 4 spelare till motståndarna av våra 20 st på plats – tack till er tjejer som gick in och stöttade Svedala/Skabersjö – positivt att få mycket speltid också. Återigen komplicerar vi det lite för oss själva i sista lagdelen och har en liten bit kvar för att bli helt ihopsynkade i spelet – men mycket såg bra ut och vi vinner till slut med 2-0 via Hajje och Alle.

Grattis Andrijana också som hållit nollan i två raka matcher. Och tack till all publik som härdade ut det ohärliga marsvädret igen!

Några veckor kvar till seriespel och vi fortsätter vässa spelet inför seriepremiären i mitten av april. Med fortsatt hög träningsnärvaro ser vi fram emot att landa på vår högsta nivå 14 april.

Nyförvärv 2024
2024-01-15 20:03

Årets förstärkningar inför 2024

 

Dino Dulji - Från FBK Balkan

 

Juandy Sierra Ryman- Från Lunds BOIS

 

Abbe Skogmark- Från Bk Flagg

 

Sam Lashkari- Från FBK Balkan

 

Aleksander Stefanovic- Från FF Vuk

 

Flakron Rexha- Från FF Vuk

 

Armel Mislimi- Från Bosnien Hercegovinas SK

 

Manar Ali- Från KSF Kosova

Välkommen Zoran Jovanovic
2023-01-19 08:30

Välkommen Zoran Jovanovic

 

Efter många turer så kan vi äntligen presentera ett nyförvärv som varit på tapeten en längre tid. Detta är en spelare med flera starka band till föreningen och som samtidigt är en lokallegend!

 

Med erfarenhet från både Allsvenskan och Superettan kommer Zoran att bidra med sjukt mycket erfarenhet, ledaregenskaper, lugn och prestige.

 

Vi vill tacka samtliga parter som bidragit till att ro detta i hamn.

 

Välkommen hem till Heleneholms IP

Zoran Jovanovic!

Nyförvärv
2023-01-17 19:29

Leo Cay och Jonathan Neilan anländer tillsammans med Kristoffer Bertolino 

 

Leo och Jonathan kommer senast från BK Flagg och är bägge anfallare. 

 

Kristoffer kommer från VUK och har bland annat spelat för IFK Malmö! 

 

Varmt välkomna Leo, Jonathan och Krille 💜💜

Nyförvärv 5 och 6
2022-12-01 17:58

Alex och Hekuran klara för 2023! 

Hekuran Jashari är en mycket begåvad och bolltrygg mittback som kommer från Kosova IF i div 4. Med sin erfarenhet från högre divisioner kommer han spetsa till vårt lag ytterligare med rutin och kvalitet! 

Alexander Nyandal kommer senast från Husie IF och är endast 17 år gammal. Målet är att föryngra truppen inför 2023 och Alex ingår i den satsningen. Med sin explosivitet och vilja att utmana försvarare kommer han ställa till med en hel del oreda på kanten! 

Välkomna Heke och Alex 🟣⚪️

Nyförvärv 4
2022-11-17 11:51

Rehmin Mislimi klar för Heleneholm 2023. 
Rehmin kommer senast från Malmö IK där han var med krigade för att ta sig upp till div 4, i en fin fin säsong för honom personligen. 
Nu anländer han som en meriterad och skicklig spelare som kommer att bidra till att höja kvaliteten ytterligare.

 

Välkommen Rehmin 🟣⚪️🟣

 
FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER
Sponsorer