"
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Heleneholms Sportklubb
Fotbollsförening sedan 1919

Vision och värdegrund

 

Vision

I god samverkan med skolor, kommun, näringsliv och föreningsliv ska Heleneholms SK, genom nysatsning på sin ideella verksamhet, bidra till att göra Heleneholm till en aktiv och attraktiv del av Malmö, som man skall vilja vistas på.  

 

Mission

Heleneholms SK vill erbjuda alla, vare sig kön, etnicitet eller klass en möjlighet till organiserad fotboll. Med största fokus på närområden som bland annat Seved, Sofielund, Augustenborg och Nydala.

Allas uppdrag, både ledares och andra engagerade inom Heleneholms SK, är att bedriva en ideell verksamhet som baseras på våran värdegrund. De sportsliga målen är en viktig del av verksamheten, men de måste alltid utgå och utvecklas i linje med klubbens förutsättningar.

 

Mål

Som förening så är våra mål att:

  • vara en förebild inom Malmöfotbollen, genom att alltid ligga i topp gällande Code of Conduct och Fair-play.
  • öka antalet tjejer som idrottar och engagerar sig i föreningen.
  • öka antalet och storlekarna på träningsgrupperna samt öka antalet engagerade ledare.

Vi vill verka för att Heleneholms IP blir en naturlig mötesplats i samhället.

 

Värdegrund

Personlig och idrottslig utveckling går före vikten av att vinna. Heleneholms SK vill att verksamheten samlas runt fem ledord som genomsyrar allt det vi gör. Vi ska nå goda resultat genom att främja och uppmärksamma prestationer som stärker våra fem ledord: GEMENSKAP, GLÄDJE, TRYGGHET, ANSVAR OCH RESPEKT.

 
FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER
Sponsorer